Lähetysten vastaanotto pelastaa yrittäjän päivän

Jalator Oy:n Jani Eerikäinen pakkaa autoa uutta työpäivää varten. Hän on saapunut Pelicanin vuokravarastolle Helsingin Konalaan matkalla asiakkaan luokse. Varastolla onkin helppo piipahtaa, sillä Konala sijaitsee keskeisellä paikalla molempien kehäteiden ja isojen valtateiden läheisyydessä.

”Suurin osa asiakkaistamme on pääkaupunkiseudulla. Tästä ajetaan käytännössä joka päivä ohi”, Eerikäinen kertoo työn lomassa.

Meillä on varastolle omat ovet. Tavaran tuominen ja vieminen on helppoa, kun pääsemme autolla ovelle asti.

Jalator Oy huoltaa, korjaa ja asentaa autokorjaamoiden laitteita. Yrityksellä ei ole lainkaan omia toimitiloja, vaan kaikki työ tapahtuu asiakkaan luona.

Työssä tarvittavien varaosien ja isommankin tavaran säilytykseen itsepalveluvarasto on helppo ja joustava ratkaisu, Eerikäinen sanoo.

”Meillä on varastolle omat ovet. Tavaran tuominen ja vieminen on helppoa, kun pääsemme autolla ovelle asti.”

Jalatorilla on ollut käytössään Pelicanin itsepalveluvarasto vuodesta 2016 lähtien. Tilantarve on parissa vuodessa kasvanut niin vauhdikkaasti, että alun perin 17-neliöinen varastotila on kasvanut lähes 40 neliöön. Eerikäinen kiitteleekin Pelicanin tilojen joustavuutta. Erikokoisia varastoja on tarjolla muuttuvan tarpeen mukaan.

Meillä ei tarvitse olla erillistä varastomiestä täällä vahtimassa, milloin jokin paketti tulee. Saamme aina tiedon, kun lähetys on saapunut. Tämä on loistavaa palvelua!

Liikkuvaa työtä tekevää yrittäjää ilahduttaa erityisesti Pelicanin lähetysten vastaanotto. Posti tai kuljetusyhtiöt tuovat paketit Pelicanin vastaanottoon, josta ne voi noutaa, kun itselle sopii. Isommat lähetykset viedään perille varastoon asti.

”Meillä ei tarvitse olla erillistä varastomiestä täällä vahtimassa, milloin jokin paketti tulee. Saamme aina tiedon, kun lähetys on saapunut. Tämä on loistavaa palvelua!” Eerikäinen riemuitsee.

Suurin hyöty Jalatorille itsepalveluvarastosta syntyy helppoudesta ja sujuvuudesta, hän summaa.

”Meillä on asiakkaiden suuntaan kovat lupaukset siitä, kuinka nopeasti pystymme tekemään sovitut työt. Täällä tarvittavat tavarat ovat koko ajan saatavilla, eikä työhön synny viivettä sen vuoksi.”

Lisätietoa Jalatorista saat tästä.

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén