Tietoa meistä

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa itsepalveluna käytettävää säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille. Meillä on toimipisteitä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Kaikki toimipisteet sijaitsevat keskeisillä paikoilla ja niihin on helppo tulla autolla.

Itsepalveluvarasto sopii kaikille
Haluamme olla ensisijainen palvelukumppani ihmisille, jotka muuttavat uuteen kotiin – ihmisille, jotka muuttavat ulkomaille työn perässä – ihmisille, jotka muuttavat yhteen tai takaisin kotiin – ihmisille, jotka menevät naimisiin ja saavat lapsia – ihmisille, joilla ei ole kotona kellari- tai ullakkotilaa. Lyhyesti sanottuna me voimme auttaa, kun tarvitaan lisätilaa.

Hyvä palvelu on meille kunnia-asia
Haluamme tarjota ensiluokkaista palvelua kaikille asiakkaille, jotka valitsevat Pelican Self Storagen.

Henkilökuntamme on sitoutunut palvelemaan asiakkaitamme poikkeuksellisen hyvin joka päivä, jotta asiakaskokemus olisi mieleenpainuva.

Paikan päällä palvelevan henkilökunnan lisäksi erotumme muista mm. sillä, että varastoissamme on koneellinen ilmanvaihto, miellyttävä valaistus sekä kokolattiamatto niin käytävillä kuin säilytystiloissakin tavaroiden suojaamiseksi ja mukavamman tunnelman luomiseksi.

Tavoitteenamme on varmistaa, että saat asiakkaana hyvää ja henkilökohtaista palvelua ja että varastopalvelujemme laatu täyttää vaatimuksesi.

Taustaa
Kiinteistösijoitusyhtiö NREP perusti Pelican Self Storagen Tanskassa vuonna 2009 Lontoossa toimivan M3 Capital Partnersin rahoituksen turvin. Sen jälkeen asiat ovat edenneet nopeasti. Meillä on parhaillaan käynnissä useita uusia hankkeita, ja tavoitteenamme on luoda Pohjoismaihin laadukas ja korkeatasoista palvelua tarjoava varastotilaketju pääkaupunkiseuduille ja muihin suuriin kaupunkeihin.

Jatkamme laajenemistamme
Pelican Self Storagella on 34 toimipistettä Suomessa, Tanskassa ja Ruotsissa. Uusia toimipisteitä on tulossa, sillä laajennamme toimintaamme nopeasti. Jos haluat kuulla lisää, ota yhteyttä:

Pelican Finland
Mäkelänkatu 62
00520 Helsinki
Puh: (+358) 207 007 700
info [at] pelican [dot] fi

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén