Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Me voimme auttaa

Uuteen kotiin muuttamiseen liittyy usein monia tilanpuutteeseen ja ajoitukseen liittyviä haasteita etenkin, jos tarvitset väliaikaisen asunnon vanhan ja uuden asunnon välillä. Pelican tarjoaa lisätilaa juuri tarpeesi mukaan sekä myöskin useita muuttoa helpottavia palveluja. Jos sinulta puuttuu muuttotarvikkeita tai tarvitset tavaroiden kuljetusta, me voimme auttaa.

VARASTOI HUONEKALUSI, KUNNES SAAT AVAIMET

Kun odotat pääsyä uuteen asuntoon, voit varastoida tavarasi väliaikaisesti Pelican-varastoon. Meillä on kaikenkokoisia säilytystiloja 0,5 m2:stä ylöspäin. Kaikki tilat ovat puhtaita ja kuivia, ja niissä on kokolattiamatot, joten tavarasi pysyvät hyvässä kunnossa siihen asti, kunnes pääset asettumaan uuteen kotiisi.

Löydä lähin Pelican

ANNA MUUTTOAMMATTILAISTEN HOITAA KANTAMINEN

Pelican tekee yhteistyötä valittujen muuttopalveluyritysten kanssa. Ota yhteyttä lähimpään Pelican-toimipisteeseen, niin autamme löytämään parhaan ratkaisun muuttoosi. Moni kumppanimme antaa myös hyvän alennuksen Pelicanin kautta tulleista muuttotilauksista.

Ota yhteyttä

LAINAA PERÄKÄRRY MAKSUTTA

Tarvitsetko apua huonekalujen, työkalujen, rakennustarvikkeiden tai laatikoiden kuljettamiseen? Pelicanilta voit lainata katetun peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi.
Etsi lähin Pelican-varasto ja lainaa ilmainen peräkärry. Tarvitset vain vetokoukun.

Ota yhteyttä

LOPPUIVATKO LAATIKOT KESKEN?

Kaikista Pelican-toimipisteistä voi ostaa pakkaustarvikkeita. Meiltä saat esimerkiksi kuplamuovia, joilla voit suojata huonekaluja ja särkyviä esineitä, sekä muuttolaatikoita, teippiä ja paljon muuta.

Pakkaustarvikkeet

PYYDÄ MAKSUTON TARJOUS

Etkö ole varma, kuinka paljon tilaa tarvitset? Onko sinulla erityistoiveita varastoinnin suhteen? Ota yhteyttä säilytysasiantuntijoihimme, niin autamme sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan tilan. Tarjouksen teemme aina veloituksetta.

Lähetä meille sähköpostia Löydä lähin Pelican

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén