ANNA VINKKI KIINTEISTÖSTÄ

Pelican Self Storage etsii parhaillaan kiinteistöjä ja tontteja erityisesti pääkaupunkiseudulta.

Toivomme kiinteistöjen sijaitsevan tärkeimpien pääväylien lähellä, jotta niillä on hyvä näkyvyys ja niihin on helppo tulla sekä autolla että julkisilla kulkuvälineillä.

Etsimme rakennustontteja, rinnetontteja sekä valmiita rakennuksia. Ensisijaisesti etsimme kaavoitettuja tontteja, mutta olemme kiinnostuneita myös rakentamattomista maa-alueista. Kiinteistön pinta-alan tulisi olla vähintään 3 000 m2 ja rakennustontin pinta-alan 4 000-20 000 m2.

Etsimme kiinteistöjä myös Helsingin keskustasta, ja olemme kiinnostuneita vähintään 2 000 m2:n kokoisista osake- ja vuokrahuoneistoista.

Pelican Self Storage haluaa ensisijaisesti ostaa ja omistaa koko varastotilan, mutta myös yhteishankkeet saattavat kiinnostaa. Liiketoiminnastamme ei aiheudu häiriötä, ja liikenteen määrä on noin 1–2 autoa tunnissa aukioloaikoina. Tilat suojaavat melulta.

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén