VÄLTÄ KAAOS REMONTIN AIKANA

Asunnon remontointi voi olla yhtä sekasortoa. Olitpa korjaamassa tai remontoimassa asuntoasi, saatat tarvita hieman lisätilaa, jotta voit suojata huonekalusi tahroilta ja pölyltä. Me voimme auttaa.

HANKI LISÄÄ TILAA. VÄLTÄ KAAOS

Oletko kyllästynyt nukkumaan muuttolaatikoiden keskellä ja syömään aamiaista kuplamuoviin käärityistä astioista? Voit tuoda tavarasi Pelican-vuokravarastoon remontin ajaksi. Meillä on monenkokoisia varastoja 0,5 m2:stä ylöspäin esimerkiksi huonekalujen tai rakennustarvikkeiden säilyttämiseen. Saat oman avaimen ja pääset varastoosi lähes koska tahansa, joten tavaroiden noutaminen ja tuominen sujuu kätevästi. Etsi lähin Pelican-toimipiste ja pyydä maksuton tarjous.

Löydä lähin Pelican

ANNA MUUTTOAMMATTILAISTEN AUTTAA

Pelican tekee yhteistyötä useiden muuttopalveluyritysten kanssa. Kumppaniyrityksemme osaava henkilökunta noutaa tavarasi, tuo ne turvallisesti varastoon ja toimittaa ne sovittuna ajankohtana uuteen osoitteeseen. Monet kumppaniyrityksistämme antavat myös erikoisalennuksen Pelicanin kautta varatuista palveluista. Ota yhteyttä lähimpään Pelican-toimipisteeseen, niin autamme hyvän muuttoratkaisun löytämisessä.

Ota yhteyttä

LAINAA PERÄKÄRRY ILMAISEKSI

Tarvitsetko apua huonekalujen, työkalujen, rakennustarvikkeiden tai laatikoiden kuljettamiseen? Pelicanilta voit lainata peräkärryn vuorokaudeksi täysin ilmaiseksi. Etsi lähin Pelican-toimipiste ja lainaa ilmainen peräkärry. Tarvitset vain vetokoukun.

Ota yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén