Hanki lisää tilaa kotiisi

Ovatko kaikki kotisi säilytystilat täynnä huonekaluja, vaatteita ja pikkutavaroita? Meiltä saat lisää säilytystilaa. Tarjoamme erikokoisia säilytystiloja, jotta voit tehdä lisää tilaa kotiisi.

HANKI LÄMMIN VAATEHUONE

Talvivaatteet vievät paljon tilaa. Talvisaappaiden, ulkovaatteiden ja talviurheiluvarusteiden säilyttäminen onkin usein hankalaa. Me voimme auttaa. Tarjoamme pieniä, lämmitettyjä säilytystiloja, jotka sopivat erittäin hyvin esimerkiksi vaatteiden ja kenkien säilytykseen. Voit pystyttää varastoon vaikka oman vaaterekin, ja saat näin itsellesi oman walk-in closetin. Anna meidän auttaa sinua vaatekomeron järjestämisessä.

Löydä lähin Pelican

SÄILYTÄ MUISTOJA TURVALLISESTI

Perintökalleuksilla on usein paljon tunnearvoa. Joskus niille voi kuitenkin olla vaikea löytää tilaa kotoa. Meillä voit säilyttää niitä turvallisesti niin lyhyen kuin pidemmänkin ajan. Kaikissa toimipisteissämme on ympärivuorokautinen videovalvonta. Säilytystilamme ovat aina puhtaita ja kuivia, ja saat oman avaimen varastotilaasi. Perintökalleuksien säilyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Löydä sopiva säilytystila

TARVITSETKO LISÄÄ KELLARITILAA?

Tämä on monille tuttu tilanne: kellari tai autotalli on täyttynyt tavaroista, joita säilytetään myöhempää käyttöä varten. Varastotiloissamme voit säilyttää esimerkiksi lastentarvikkeita tai leluja, kunnes niille on taas käyttöä. Voit aina vaihtaa varastotilan kokoa sen mukaan, paljonko tilaa tarvitset. Tee tilaa niille tavaroille, joita käytät juuri nyt, ja varastoi loput tulevaa tarvetta varten.

Löydä sopiva säilytystila

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén