Töihin Pelicanille

Millaista on työskennellä Pelicanilla? Tässä lyhyesti ajatuksemme henkilöstöstämme ja Pelicanista työnantajana:

Tiedämme, että avain menestykseen ovat osaavat ja motivoituneet työntekijät, jotka haluavat omalla panoksellaan tukea Pelicanin liiketoimintaa. Panostamme erittäin paljon siihen, että löydämme sopivia henkilöitä ja luomme heille hyvät edellytykset kasvaa kanssamme. Arvostamme maalaisjärkeä ja luotamme työntekijöidemme harkintakykyyn. Pelicanilla jokainen työntekijä saa siksi sekä vastuuta että valtuuksia. Tarvittaessa annamme rakentavaa palautetta, ja hyvä suoriutuminen palkitaan. Henkilöstön viihtyminen työssä on meille hyvin tärkeää.

Haluatko tietää lisää Pelicanista työnantajana? Hakemuksen tai kysymyksiä voit lähettää sähköpostilla:
info [at] tilaakaikelle [dot] fi

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén