OLETKO MUUTTAMASSA ULKOMAILLE?

Lupaamme pitää tavaroistasi hyvää huolta sen aikaa, kun olet poissa.

Oletko muuttamassa ulkomaille lyhyeksi tai pidemmäksi ajaksi? Jos olet tyhjentämässä koko asuntosi, tekemässä tilaa väliaikaiselle vuokralaiselle tai jos tarvitset tavaroillesi tilaa muutamaksi kuukaudeksi, Pelican tarjoaa sopivan säilytysratkaisun.

LÄHDETKÖ TÖIHIN ULKOMAILLE?

Ulkomaille asettumiseen liittyy monenlaisia käytännön asioita. Me tarjoamme erilaisia säilytysratkaisuja, joiden avulla muutos sujuu hieman helpommin.

Meillä on 0,5–50 m2:n kokoisia varastoja, joten voit valita tarpeisiisi sopivimman varastokoon. Me huolehdimme siitä, että tavarasi ovat turvassa sen aikaa, kun olet ulkomailla.

Etsi lähin Pelican

ONKO SINULLA ULKOMAILLE PELKKÄ MENOLIPPU?

Kaikkia tavaroita ei välttämättä voi heti muuttaa ulkomaille. Olet ehkä myynyt asuntosi ennen muuttoa ja tarvitset väliaikaista säilytystilaa. Tai ehkä et ole varma, mitä ottaisit mukaasi.

Autamme valitsemaan sopivimman säilytysratkaisun ennen muuttoa, ulkomaille asettumisen aikana ja sen jälkeen. Palvelevasta myymälästämme saat myös kaikki tarvikkeet tavaroiden pakkaamiseen ja säilyttämiseen.

Pyydä maksuton tarjous

LÄHDETKÖ OPISKELEMAAN ULKOMAILLE?

Opiskelun aloittaminen tai jatkaminen ulkomailla on hieno mahdollisuus. Mutta missä säilytät tavaroitasi opiskelun ajan, jos vanhempiesi luona ei ole niille tilaa?

Jos vuokraat oman asuntosi tai huoneesi eteenpäin, voit säilyttää huonekalujasi, polkupyörääsi sekä talvi- ja kesävarusteita Pelican-vuokravarastossa ulkomailla opiskelun ajan. Pienimmät säilytystilamme ovat 0,5 m2, ja kaikki toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla pääkaupunkiseudulla ja Turussa.

ETSI LÄHIN PELICAN

HUOLEHDIMME TAVAROISTASI KAIKISSA TILANTEISSA

Ihmiset muuttavat ulkomaille monista eri syistä. Osa lähtee ulkomaille esimerkiksi sotilastehtäviin ja osa lähetetään ulkomaille diplomaateiksi tai suurlähettiläiksi. Ulkomaille muuttaminen on jännittävää, mutta siihen liittyy myös vaikeita päätöksiä.

Me haluamme varmistaa, että tavaroiden säilyttämisestä ei tule tarpeettoman suuri huolenaihe. Räätälöimme säilytysratkaisut tarpeittesi mukaan, joten sinulla on yksi asia vähemmän huolehdittavana.
Voit halutessasi myös valtuuttaa valitsemasi henkilön huolehtimaan varastostasi ja siihen liittyvistä asioista ulkomailla ollessasi.

pyydä maksuton tarjous

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén