Tip us about real estate

Pelican Self Storage is currently looking for property and lots in the Copenhagen area and beyond (within a distance of 2 hours’ driving from Copenhagen).

The properties should be located close to major thoroughfares and be easily accessible as well as visible.

We are looking for building lots, sloping land and existing buildings. We are primarily looking for planed lots but are also interested in undeveloped land. The property area should be at least 3,000m2 and the building lot area should be 4,000 to 20,000m2.

We are also looking for property in central Copenhagen including condominiums and rental flats with a minimum area of 1,000m².

Pelican Self Storage prefers to purchase and own the completed storage facility but a joint venture could also be of interest. Our business activities are non-disturbing to the surroundings and the amount of traffic is approximately 1-2 cars per hour during opening hours. The facilities function as noise protection.

Tip us
Email us on klli [at] pelicanselfstorage [dot] dk or give us a call on +45 61 22 59 61 if you want to tip us about available real estate.

4 stars

8.9 of 10. Based on 75 reviews on Trustpilot

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Written by Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Written by Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Written by Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Written by Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Written by Sari Nystén