Pursuaako kotisi lasten harrastusvälineitä? Nämä kuusi vinkkiä auttavat

Syksyn alku on lapsiperheissä sopiva aika miettiä, miten järjestää ja varastoida lasten ja nuorten harrastusvälineet. Kotona on helpompi rentoutua ja vapautua stressistä, jos nurkat ja komerot eivät ole pullollaan paikkaansa etsiviä tavaroita.

Tässä kuusi hyödyllistä vinkkiä lasten ja nuorten harrastusvälineisiin:

1. Hankkimalla laadukkaita tuotteita säästät. Hyvä tavara kestää useamman käyttäjän.

2. Kun varastoit, merkitse laatikoihin tai pusseihin selkeästi, mitä missäkin on – kengännumeron ja pallotyypin tarkkuudella.

3. Puhdista ja huolla tavarat ennen varastointia. Rikkinäiset tai likaiset harrastuskengät tappavat innostuksen ennen ensimmäistäkään kokeilukertaa.

4. Hyödynnä varastoinnissa harrastusten omia kuljetukseen tai säilytykseen tarkoitettuja laukkuja.

5. Leluja ja pelejä kierrättämällä ne tuntuvat lapsista uusilta varastosta palatessaan.

6. Jos lapsi aloittaa urheiluharrastuksen samassa joukkueessa tai seurassa kuin isompi sisarus, kannattaa yrittää saada sama pelinumero – silloin ainakin harjoitusasuna voi luultavasti käyttää isomman sisaruksen asua.

Tutustu Pelican Self Storagen ratkaisuihin, joilla saat lisää tilaa kotiisi.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén