Pienkustantaja kiittää: kirjavarastoa on helppo säilyttää Pelicanissa

Helsinkiläisen Seppo Palmisen Palminen.com oy:n bisnes on suoraviivainen: hänen yrityksensä kustantaa Palmisen itse kirjoittamia kirjoja. Kirjoilleen Palminen on löytänyt joustavan säilytystilan Pelican Self Storagelta.

Palminen julkaisee kirjan vuodessa. Golfista on syntynyt viisi kirjaa, Stadin slangista yksi. Varastotilaan tulee kerralla yksi tai kaksi kuormalavallista kirjoja.

Palminen on hyödyntänyt Pelicanin säilytyspalvelujen joustavuutta. Hän on käyttänyt Pelicania 5-6 kertaa kolmessa eri toimipisteessä. Viiskulmassa, Punavuoren ja Ullanlinnan rajamaastossa asuva stadilaisyrittäjä käyttää nykyään Vallilan varastotilaa .

”Kun kirjakasa hupenee sen verran, että ne mahtuvat kotiin, luovun varastosta”, Palminen kertoo.

”Tällainen palvelu sopii minulle. Pienkustantaja kiittää!” Palminen sanoo.

”Ensinnäkin tämä on erittäin näppärä palvelu. Kaikki toimii paikan päällä, on pumppukärryjä ja tavallisia kärryjä. Kun tulen autolla varastolle, sen kun peruutan, lava hissiin, tavarat varastoon ja ovet kiinni”, Palminen tiivistää koko prosessin.

”Paikka on myös erittäin siisti, pölyhiukkanen täällä hakee toistaan. En ole koskaan nähnyt tätä epäsiistinä. Tilat ovat valoisat, ja käytävät ovat tarpeeksi leveät, että ei tarvitse kärryjen kanssa miettiä, mahtuvatko ne vai eivätkö mahdu kulkemaan”, Palminen jatkaa.

Henkilökuntaa Palminen kehuu erityisesti.

”Kun henkilökuntaa joskus harvoin tarvitsee, heillä on hyvin avulias, nuorekas ja paneutuva fiilis asiakkaisiinsa. Antaisin korkeat suorituspisteet.”

Palmisella on kokemusta myös Pelicanin säilytyspalvelujen joustavuudesta. Sitä tarvitaan kustannusalalla, sillä kirjan saamasta näkyvyydestä ja myyntivauhdista riippuen varastointi jatkuu joko lyhyemmän tai pidemmän ajan. Hänellä oli aiemmin Pelicanin säilytystilat käytössään Lauttasaaressa, jossa tuli yhtäkkiä tilanne, että tilaa tarvittiinkin kymmenen neliömetriä lisää.
”Se oli ilmoitusluonteinen asia: kun kerroin tilanteesta, sain heti tiedon, että seuraavan nurkan takana on sopiva tila, laita vain lukkosi siihen. Siinä oli tyyliä.”

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén