Pieni varasto, isot hyödyt: 6 erilaista pikkutavaraa, jotka kannattaa varastoida

Usein ajatellaan, että pienvarastot ovat vain kodin muuttoja ja isojen huonekalujen väliaikaista säilyttämistä varten. Voit kuitenkin lisätä merkittävästi kotisi tai toimistosi viihtyisyyttä ja käytettävyyttä tuomalla pienempiä tavaroita Pelicaniin säilytettäväksi silloin kun sinulla ei ole juuri sillä hetkellä niille käyttötarvetta.

1. Kausittain käytettävät vaatteet: Saat helposti lisätilaa kodin kaappeihin ja laatikoihin tuomalla kausittain käytettävät vaatteet Pelicanin varastoon. Toppatakeille on harvemmin käyttöä kesällä ja hellevaatteille talvella.

2. Juhla- ja sesonkitarvikkeet: Pidä vaikkapa joulukuusenkoristeet ehjinä ja hyvässä järjestyksessä varastossamme ja nouda ne käyttöösi joulun kynnyksellä.

3. Lisäastiat: Ylimääräisille astioille on useimmiten tarvetta vain isojen perhetapahtumien ja illanviettojen yhteydessä. Muulloin ne vievät turhaan tilaa arkikäytössä olevilta tavaroilta.

4. Pienet kodinkoneet: Jos käytät esimeriksi tehosekoitinta ja muita pienkodinkoneita vain muutaman kerran vuodessa, niin ne kannattaa siirtää muiden tavaroiden tieltä pienvarastoon.

5. Harrastusvälineet: Polkupyörät, kalastustarvikkeet, retkeilyvarusteet ja muut kesäkauden harrastusvälineet on hyvä tuoda talveksi varastoon.

6. Toimistotarvikkeet: Pieni varastoyksikkö on edullinen ja käytännöllinen toimiston ylimääräisten tarvikkeiden säilyttämistä varten.

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén