Linnut yhteiseen lentoon – Pelican ja Muuttohaukat yhdistivät voimansa

”Keskitymme siihen, missä olemme parhaita. Muuhun etsitään paras kumppani. Lintuihin voi luottaa.”

Tämä on yhteinen viesti pienvarastoratkaisuja tarjoavan Pelican Self Storagen maajohtaja Jussi Tolvaselta ja Muuttohaukkojen toimitusjohtaja Matti Vivolinilta. Yritykset ovat syyskuussa aloittaneet strategisen yhteistyökumppanuuden, jossa kumpikin tarjoaa asiakkailleen ensisijaisesti toistensa palveluja.

Asiakkaalle säilytys- ja muuttoalan yritysten yhteistyö näyttäytyy Tolvasen ja Vivolinin mukaan kokonaispalveluna, jossa pienvarastopalvelu helpottaa muuttokokemusta ja muuttopalvelu pienvaraston käyttöä. Muuttohaukkojen asiakkaille tarjotaan vaiheistettua muuttoa, jolla halutaan tehdä uuteen kotiin muuttamisesta mahdollisimman stressitön kokemus. Vastaavasti Pelicanin asiakkaille tarjotaan muuttopalvelua avuksi tavaroiden siirtämiseen Pelicanin vuokravarastoon tai sieltä pois.

Yritysten näkökulmasta kyse on strategisesta kumppanuudesta, jonka avulla ne voivat kumpikin laajentaa ja parantaa palveluaan tarjoamalla kokonaisratkaisua asiakkaidensa tarpeisiin.

Vaikka pienvarastot ja muutot kulkevat käsi kädessä, sen paremmin Muuttohaukat kuin Pelican Self Storage eivät ole halunneet lähteä itse laajentamaan toistensa bisnekseen.

Vivolin kehuu Pelicanin säilytystilojen helppokäyttöisyyttä ja siisteyttä ylivertaisiksi.

Tolvanen kertoo Pelicanin arvioineen potentiaalisia yhteistyöyrityksiä monillakin kriteereillä, kuten tehokkuudella ja riittävällä kapasiteetilla.

”Tärkein on kuitenkin luotettavuus. Me olemme tekemisissä ihmisille arvokkaiden ja monesti tunnetasolla tärkeiden tavaroiden kanssa”, Tolvanen kuvaa.

Muuttohaukat on lähtöisin Hyvinkäältä, ja on viimeksi kuluneen reilun kymmenen vuoden aikana laajentunut Turkuun ja pääkaupunkiseudulle. Pelican Self Storage on perustettu Tanskassa vuonna 2009. Toiminta käynnistyi Suomessa vuonna 2010. Tällä hetkellä toimipisteitä on pääkaupunkiseudulla ja Turussa yhteensä 15.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén