Varastotilaa Turussa - Pelican Self Storage

Tarvitsetko varastotilaa Turusta? Pelican Self Storagen löydät Turusta, tarjolla on kaksi laadukasta ja turvallista varastoa. Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevat varastot löydät Länsikeskuksesta ja Itäharjusta. Varastoihin pääset joka päivä kulkukortilla klo. 05.30-24 välisenä aikana. Turun Itäharjussa oleva asiakaspalvelupiste on auki arkisin 10-18 ja viikonloppuisin sovitusti. Katso Turun yhteystiedot ja aukioloajat Turku Itäharju ja Turku Länsikeskus

Pyydä tarjous

Turvallista varastointia

Tavarasi säilyvät Pelican Self Storagen vuokravarastoissa lämpimissä ja kuivissa tiloissa. Vuokravarastoissa on videovalvonta ja tehokas hälytysjärjestelmä, joten voit jättää tavarat säilytykseen huoletta. Voit myös vakuuttaa tavarasi ja henkilökuntamme auttaa sinua vakuutuksen hankkimisessa.

Pyydä Tarjous

Miten käytän varastotilan tehokkaasti?

Minivarasto kannattaa käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyödyksi. Yleensä kuvitellaan, että varastoon tuotavat tavarat vievät paljon enemmän tilaa kuin oikeasti tarvitaan. Pakkaukseen kannattaa kiinnittää huomiota ja pakata tavarat mahdollisimman tehokkaasti pieneen tilaan. Meiltä löydät myös pakkaustarvikkeet, joilla varaston jokaisen neliömetrin hyödyntäminen onnistuu tehokkaasti.

Muista täyttää varastotila kattoon asti ja käytä pahvisia muuttolaatikoita pinoamiseen. Laita jokaiseen laatikkoon tarralla lista mitä laatikko sisältää, jotta löydät tavarat helpommin. Käytä erikokoisia laatikoita, jolla saat hukkatilan erimuotoisten tavaroiden ympäriltä käyttöön.

Kuplamuovilla suojaat herkästi rikkoutuvat tavarat, jolloin ne mahtuvat päällekkäin ja vievät vähemmän tilaa. Kiristekalvolla saat pakattua erikoisen muotoiset tavarat ja esineet tiukasti nippuun.

Jätä kuitenkin tilaa myös säilytystilan keskelle, jotta pääset varaston takaosassa oleviin tavaroihin helposti käsiksi. Painavimmat ja kestävimmät kannattaa laittaa lattialle ja pinojen alaosaan, jotta tavarapinoista ei tule huteria.

Katso kaikki pakkaustarvikkeet

Mitä tavaroita Turun varastoon voi tuoda?

Varastotilaan voi helposti tuoda kaiken ylimääräisen irtaimiston ja esimerkiksi huonekalut. Kausituotteet, kuten sukset, laskettelulaudat ja hiihtomonot vievät paljon tilaa perheen varastosta. Varastoissa ei saa säilyttää paloherkkiä aineita kuten polttoaineita. Jos tuot esimerkiksi bensiinikäyttöisen ruohonleikkurin varastoon, niin muista tyhjentää polttoainetankki ennen varastointia.

Kerro meille mille tarvitset varastotilaa, niin mietitään yhdessä kuinka suuren tilan tarvitset tavaroillesi.

Pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén