Pelican Self Storagen varastotilat Espoon Kilossa ja Olarissa

Pelican Self Storagen pienvarasto Espoossa on hyvä vaihtoehto, mikäli haluat saada kaikki tavarasi säilymään samassa paikassa. Varastotilaa riittää vaikkapa kokonaisen yksiön huonekaluja varten. Espoon Kilon ja Olarin varastoon pääsee koodilla joka päivä klo 5:30-24 välisenä aikana tai sopimuksen mukaan. Henkilökunta on paikan päällä arkisin klo 10-18. Espoon vuokravarastot sijaitsevat Kilossa ja Olarissa.

Pelican Self Storage Kilo palvelee sinua osoitteessa Kilonkartanontie 1, 02610 Espoo ja Pelican Self Storage Olari osoitteessa Piispanmäentie 8, 02240 Espoo.

Pyydä tarjous

Espoon varastotila on turvallinen ja moderni varasto

Pelican Self Storagessa varmistamme sen, että säilytettävät tavarasi pysyvät turvallisesti lukkojen takana. Varastotilaa suojaa ympärivuorokautinen videovalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Voit heittää huolillesi hyvästit, sillä Pelican Self Storage-pienvarastoon eivät ulkopuoliset pääse!

Modernit varastohotellit ovat Espoon hienoimpia ja turvallisimpia varastoja.

Pyydä tarjous

Espoon varastoihin on helppo tulla

Tavaroiden siirtäminen pienvarastoon on vaivatonta millaisella säällä tahansa katoksiemme ansiosta. Jotta saisit Espoon varastotilasta kaiken irti, suosittelemme, että tavarat pakataan tilaa säästävästi pahvisiin muuttolaatikoihin ja muuttolaatikot nimetään, jotta myöhemmin tavarat löytyvät helposti. Voit hyödyntää jokaista vuokraamaasi nurkkausta mielesi mukaan ja varastotilaa riittää jokaisen tarpeen mukaan. Vain varastotilan katto ja seinät ovat rajana!

Varastovuokraus on mainio vaihtoehto tavaroiden säilytykselle esimerkiksi silloin, kun sinun on jätettävä Espoo taaksesi joksikin aikaa. Kukaan muu ei pääse varastotilaasi, kunhan säilytät Pelican Self Storagen lukkoa ja avainta huolellisesti. Löydät tavarasi myöhemmin helposti, jos varustat pakettisi tarroilla ja merkinnöillä. Suosittelemme myös, että teet itsellesi listan varastotilaan jättämistäsi esineistä. Pelican Self Storage on Espoon modernein ja turvallisin vuokravarasto!

Katso tarkemmat ajo-ohjeet Espoon Kilon varastoon Espoo Kilon varaston tarkemmat yhteystiedot
Katso tarkemmat ajo-ohjeet Espoon Olarin varastoon Espoo Olarin varaston tarkemmat yhteystiedot

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén