Varastohotelli Helsinki - Espoo - Vantaa - Turku

Varastohotelli on tehty nimenomaan varastointia varten. Kun vuokrataan varastotilaa, on varastointi otettu huomioon tilan suunnittelussa ja rakentamisessa. Tämän vuoksi moni myös yllättyy siitä, kuinka pieneen tilaan tavarat saa mahtumaan varastohotellissa. Varastohotellin yksi hyöty on siinä, että varastotilassa ei ole hukkaneliöitä. Koko varaston kuutiotilavuus on tarkoitettu varastointia varten. Korkeutta varastohotellin varastoissa on lähes kolme metriä.
Lämmin varasto hälytysjärjestelmineen pitää huolen siitä, että tavarasi ja paperisi säilyvät kunnossa ja tallessa koko varastointiajan. Lämmin varasto pitää kosteuden pois varastosta ja näin tavaroihisi ei tule monen kellarivarastoijan harmiketta, nimittäin hometta.
Varastovuokraus sopii yksityisille henkilöille yhteisöille ja yrityksille. Kun vuokrataan varastohotelli ammattimaiselta taholta, voidaan olla varma siitä, että tavarat ovat turvassa. Tiloissa on ympärivuorokautinen kameravalvonta, henkilökohtaiset ovikoodit ja monipuolinen hälytysjärjestelmä.
Katso täältä pienvarastojen yhteystiedot

Pyydä tarjous

Pelican varastohotelli

Pelican varastohotelli sijaitsee Helsingissä Vallilassa, Herttoniemessä, Ala-Tikkurilassa, Malmilla, Lauttasaaressa, Konalassa, Ruoholahdessa ja Töölössä. Espoossa Pelican sijaitsee Kilossa sekä Olarissa ja Turussa Itäharjussa ja Länsikeskuksessa
Pelican Self Storage varastohotelli tarjoaa laadukasta varastovuokrausta Helsingissä Vallilassa, osoitteessa Mäkelänkatu 62, 00520 Helsinki. Varastoon pääsee joka päivä klo 6-22 välisenä aikana ja sopimuksen mukaan myös aukioloajan ulkopuolella. Osaava henkilökuntamme on paikan päällä arkisin klo 10-18, Malmilla 9-16:30. Katso tarkemmat tiedot tästä: Varastotilaa Vallila

Pelican Self Storagen toinen varastohotelli sijaitsee Helsingin Herttoniemessa, osoitteessa Hitsaajankatu 8, 00810 Helsinki. Varastohotelliin pääsee 6-22 välillä. Henkilökunta on paikalla arkisin 10-18 ja viikonloppuisin sovitusti. Katso tarkemmat tiedot tästä: Varastotilaa Herttoniemi

Pelican Self Storagen kolmas varastohotelli sijaitsee Espoon Kilossa, osoitteessa Kilonkartanontie 1, 02610 Espoo. Varastohotelliin pääsee 6-22 välillä. Henkilökunta on paikalla arkisin 10-18 ja viikonloppuisin sovitusti. Katso tarkemmat tiedot tästä: Varastotilaa Espoo Kilo

Pelican vuokravarasto Helsinki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä isoja teitä. Helsingin kantakaupungista paikan päälle pääsee myös kätevästi julkisilla kulkuneuvoilla. Hyvien kulkuyhteyksin takia varastotilaa Espoosta tai Vantaalta etsivien kannattaa myös tutustua Pelican varastohotellin tarjontaan. Pelican Self Storage toimii tällä hetkellä Helsingissä, Espoossa ja Ala-Tikkurilan varasto lähellä Vantaan rajaa. Varastotilat sijaitsevat Helsingissä Vallilassa, Herttoniemessa ja Ala-Tikkurilassa ja varastotilat Espoossa sijaitsevat Kilossa. Ala-Tikkurilan varasto Vantaan ja Helsingin rajalla tarjoaa säilytyspalveluita erittäin hyvien kulkuhteyksien päässä Vantaan asukkaille.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous varastosta

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén