Varasto 1-30 m2

Tilaa kaikelle

Pelican Self Storagen vuokravarastot tarjoavat kätevää ja edullista varastotilaa. Varastoja vuokrataan seuraavilla paikkakunnilla: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Varastot soveltuvat erinomaisesti kodin tavaroiden säilyttämiseen, olivatpa ne sitten lasten leluja tai puutarhakalusteit, tai vaikkapa yrityksen irtaimistoa. Pelican Self Storagelta löytyy kaikenkokoisia varastoja jokaiseen säilytystarpeeseen. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa jokaista asiakasta löytämään itselleen sopivan varaston tavaran säilytykselle. Tulet yllättymään kuinka pieneen varastotilaan tavarasi mahtuvat.

Pyydä Tarjous

Varaston vuokraus

Pelican Self Storagen varastot ovat lämmitettyjä kuivatiloja, joiden tarkoituksena on tavaroiden säilyttäminen ja varastointi. Kaikki varastot ovat lukittuja ja asiakas saa varastoonsa henkilökohtaisen sisäänpääsykoodin sekä avaimen. Henkilökunta on paikalla säilytyskeskuksissa arkipäivisin klo 10–18 ja Pelican Töölössä myös lauantaisin klo 9-14. Lisäksi varastoja valvotaan ympäri vuorokauden videovalvonnalla. Varaston voi vuokrata käyttöön vähintään kuukauden ajaksi. Asiakkaalla on pääsy omiin varastoihinsa aamu puoli kuudesta puoleenyöhön tai sopimuksen mukaan. Voit vuokrata varaston helposti sivuiltamme yhteydenottolomakkeella.

Katso tästä vinkit pakkaamiseen ja varastointiin

Varastoiminen on edullista ja vaivatonta!

Varaston vuokraaminen ja käyttöön ottaminen on helppoa. Kaikki vuokravarastot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Varastotiloissa on toimivat lastaustilat ja purkutilat, joissa tavaran siirtäminen onnistuu helposti. Käytettävissä on myös kärryjä tavaran siirtelyn avuksi. Lisäksi myymme käteviä apuvälineitä varastointiin ja pakkausmateriaaleja kuten erikokoiset pahviset muuttolaatikot, kuplamuovia, muovisäkejä, kiristekalvoa ja silkkipaperia hauraiden esineiden suojaamiseen, teippiä sekä paljon muuta.

Tavaroiden pakkaamiseen kannattaa panostaa. Näin omaisuus säilyy hyvässä kunnossa pidemmänkin varastoinnin jälkeen. Tavarat kannattaa pakata oikean kokoisiin muuttolaatikoihin, esimerkiksi laittaa painavimmat tavarat pieniin laatikoihin, jolloin laatikoista ei tule liian raskaita. Yksi muuttolaatikko voi painaa enintään 15–20 kiloa. Myös hyvin suljettujen muuttolaatikoiden varastoiminen ja sujuu kätevimmin, siksi laatikot kannattaa teipata kiinni.

Katso täältä 1-30m2 varastojen edulliset hinnat

Ota yhteyttä

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme.

Ota Yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén