Tilaa kaikille sinun tavaroillesi

Pelican Self Storagessa voit säilyttää kaikkea, kunhan se ei ole lainvastaista, terveydelle haitallista eikä palovaarallista. Voit tehdä säilyttämisestä mahdollisimman helppoa ja turvallista noudattamalla neljää ohjetta.

1. Valitse säilytys

Meillä on kaiken kokoisia säilytystiloja yhdestä sataan neliömetriin. Tilojen korkeus on lähes kolme metriä. Kaikki tilamme ovat kuivia, lämmitettyjä ja lukittuja. Arkisin säilytyskeskuksissa on palveleva henkilökunta paikalla. Tiloissa on ympärivuorokautinen videovalvonta ja tämän lisäksi ne on suojattu hälytysjärjestelmillä ja koodeilla.

Pyydä Tarjous

2. Pakkaa tavarasi käyttämällä tarvikkeitamme

Myymme parhaita muuttolaatikoita, vahvinta teippiä ja pehmeintä kuplamuovia, jotta voit pakata tavarasi ja säilyttää niitä rauhallisin mielin sekä iloita niiden näkemisestä uudelleen.

Pakkaustarvikkeet

3. Muuta meille

Autamme hoitamaan kaikki järjestelyt paikallisen muuttoyrityksen kanssa.

Pyydä tarjous

4. Valitse vakuutus

Vakuutuksen tarve vaihtelee säilytettävien tavaroiden ja nykyisen vakuutuksesi mukaan. Autamme löytämään oikean ratkaisun.

Ota Yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää?

Autamme mielellämme, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa tai haluat kysyä jotain.

Ota Yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén