Pelican Vallilan ohjeet

Hyvä Pelican Vallilan asiakas. Kiinteistön remontti rajoittaa muuttoautojen pääsyä sisäpihalle ja lastausalueille. Suosittelemme tarkistamaan tilanteen etukäteen paikanpäällä.

1. Saapuminen toimipisteelle

Asiakaspalvelumme ollessa avoinna (arkisin klo 10-18, lauantaisin 10-15, sunnuntaisin 11-15) Sisäpihalle pääset ajamaan osoitteista Elimäenkatu 32 sekä Kumpulantie 17. Mikäli saavut paikalle asiakaspalvelun ollessa auki, pihan ovet aukeavat automaattisesti.

Muina aikoina saat ovet auki näppäilemällä portin vasemmalla puolella olevalle kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * ja #! Ovet avataan myös ulosajon yhteydessä kulkukoodilla. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan sisälle lastausalueelle, jolloin olet myös säältä suojassa.

Lastausalueelle mahtuu samanaikaisesti useampi auto.

Huomioithan, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajaksi.

Kun olet valmis, siirräthän autosi ystävällisesti pysäköintiin varatuille paikoille seinän viereen.

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaitteet sijaitsevat sekä sisääntuloportin yhteydessä, että lastausalueen ulko-ovilla ja hissien vieressä.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

Kulkulaitteen käyttöohjeet löytyvät myös sen vierestä.

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Nokkakärryt ovat lainattavissa myymälästä. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Näin löydät säilytystilasi

Hissit sijaitsevat lastausalueen sivuilla (varastot 2101-2338, 3101-3351, 4101-4351 ja 5101-5341), sekä sisäpihan kulmassa nosto-oven takana (varastot 100-172, 200-259, 1201-1212, 2403-2442, 3400-3456 ja 4400-4462). Varastosi ensimmäinen numero kertoo missä kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee. (Esim. 3123 sijaitsee kolmannessa kerroksessa.)

Kun saavut oikeaan kerrokseen, hissin edessä on varaston numerot ja nuolet, mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

6. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Tämä avaa lukituksen ja oven voi avata.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko avaimineen sekä kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Aktivoimme kulkulätkän käyttöösi, kun ilmoitat siihen merkityn numerosarjan asiakaspalveluumme (vallila [at] pelican [dot] fi). Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Tila on nyt käyttövalmis.

7. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)

Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.