Pelican Ruoholahden ohjeet

1. Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Ruoholahteen! Saat nosto-oven auki näppäilemällä nosto-oven oikealla puolella olevalle kulkulaitteelle henkilökohtaisen 8-numeroisen kulkukoodisi. Muista painaa myös * -merkki alkuun ja #-merkki loppuun! Nosto-ovi avataan ulosajon yhteydessä painamalla suurta oven avaus nappia. Ongelmatilanteissa aukioloaikojen ulkopuolella soita päivystysnumeroon 020 491 2761.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan sisälle lastausalueelle, jolloin olet myös säältä suojassa.

Lastausaluelle mahtuu samanaikaisesti kaksi autoa.

Huomioithan, että pysäköinti lastausalueella on sallittu vain lastauksen tai kuorman purkamisen ajaksi.
Kun olet valmis, siirräthän autosi ystävällisesti kadun varteen.

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 -numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaite sijaitsee nosto-oven vieressä oikealla puolella.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 -numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

4. Kärryt lastausalueella

Lastausalueelta voit lainata nokka-, pumppu- ja tavarakärryjä tavaroiden kuljettamista varten. Kärryt eivät ole lukittu ja pyydämme, että palautatte ne käytön jälkeen takaisin paikalleen. Kärryjä ei saa jättää omaan varastoon tai lainata mukaan.

5. Näin löydät säilytystilasi

Ruoholahden toimipisteellä kaikki tilat ovat katutasossa eli tarvetta hissin käytölle ei ole. Varastot ovat numeroitu. Otattehan käyttöön juuri teille vuokratun tilan. Tarkistathan varaston numeron sopimukseltanne.

6. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella tai merkitty itse oveen.

Avaa ovi vetämällä mahdollinen lukitussalpa auki ja vedä ovi auki.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko avaimineen sekä kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Aktivoimme kulkulätkän käyttöösi, kun ilmoitat siihen merkityn numerosarjan asiakaspalveluumme (tapiola [at] pelican [dot] fi). Kun kulkulätkä on aktivoitu, voit näyttää sitä kulkulaitteen mustalle alueelle, ja näin sinun ei tarvitse näppäillä koodia.

Tila on nyt käyttövalmis.