Pelican Espoonlahden ohjeet

1.Saapuminen toimipisteelle

Tervetuloa Pelican Self Storage Espoonlahteen! Säilytystilasi sijaitsee B-rakennuksessa (Lidliltä katsottuna vasemman puoleisesta rakennuksessa). Aja sisään pihalle portista. Mikäli portti on kiinni, näppäile kulkukoodisi laitteelle.

2. Lastausalue/sisäänkäynti

Voit ajaa autosi/peräkärrysi suoraan katoksen alle, jolloin olet myös säältä suojassa. Sisältä lastausalueelta löydät pumppu-, nokka- ja tavarakärryjä, joita saa lainata. Muistathan palauttaa kärryt paikalleen!

3. Aukioloajat ja koodilaitteen käyttö

Sinulla on pääsy säilytystilaasi kaikkina vuoden päivinä klo 05.30 – 24.00 sopimuksesi aloituspäivästä alkaen.

Jotta pääset kulkemaan varastollesi, tarvitset 8 numeroisen pääsykoodisi, jonka sait sähköpostitse. Kulkulaitteet sijaitsevat sekä sisääntuloportin yhteydessä, että lastausalueen ulko-ovilla.

Kun näppäilet koodin lukijaan, paina ensin * (tähti) + sitten 8 numeroinen koodi + lopuksi # (risuaita).

Maksuttoman kulkulätkän voit noutaa asiakaspalvelustamme. Palvelemme arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Asiakaspalvelumme yhteydestä löytyy myös pakkaustarvikemyymälä.

4. Näin löydät säilytystilasi

Hissit sijaitsevat heti lastausalueen ovien jälkeen olevassa aulassa. Varastosi ensimmäinen numero kertoo missä kerroksessa vuokraamasi tila sijaitsee. (Esim. B3123 sijaitsee kolmannessa kerroksessa.)

Kun saavut oikeaan kerrokseen, hissin edessä on varaston numerot ja nuolet, mihin suuntaan sinun on kuljettava löytääksesi varastollesi.

5. Säilytystilan käyttö

Kun vuokraamasi tila on löytynyt, varmistathan vielä kerran, että olet varmasti ottamassa oikean tilan käyttöösi. Varaston numero on oven ulkopuolella.

Avaa ovi vetämällä salpa auki. Tämä avaa lukituksen ja oven voi avata.

Varaston lattialla on turvallisuushyväksytty sylinterilukko, avaimet ja kulkulätkä. Huom. Pelicanilla ei ole vara-avaimia lukkoosi.

Tila on nyt käyttövalmis.

6. Näin avaat ja lukitset säilytystilan oven

Oven sulkeminen:
Työnnä ovi kiinni, ja siirrä metallinen salpa paikoilleen siten että ovi lukittuu. (Nosto-ovissa vedä ovi alas, ja varmista että ovi on täysin alhaalla, jotta saat salvan paikoilleen.)
Varmista, että sylinterilukon kieleke on saman suuntainen lukon kanssa. (Katso kuva 2: Lukossa olevat pilkut vastakkain) Aseta lukko lukkopesään ja käännä avainta vastapäivään. Ota avain pois ja lukon pitäisi pysyä paikallaan. Varmista vielä, että ovi ei aukea.

Oven avaaminen:
Käännä avainta oikealle ja vedä sylinterilukko pois pesästään. Siirrä metallinen lukkosalpa, ja voit nyt avata oven.

Mikäli kohtaat ongelmatilanteen asiakaspalvelumme aukioloaikojen ulkopuolella, voit tarvittaessa soittaa päivystysnumeroon 0204912761.