Omavarasto.fi varastot uudistuivat Pelican Self Storage varastoiksi

Samat tutut varastot palvelevat sinua Lauttasaaressa, Hesperian puistossa, Töölössä ja Ruoholahdessa uudella nimellä. Asiakaspalvelumme tavoitat numerosta 0207 007 780 tai sähköpostiosoitteesta lauttasaari [at] tilaakaikelle [dot] fi. Katso kaikkien Pelican Self Storage varastojen yhteystiedot täältä! Ruoholahden ja Vattuniemenkadun toimipisteiden asiakaspalvelu Pelican Self Storage Lauttasaaressa osoitteessa Vattuniemenkatu 20, 00210 Helsinki arkisin klo 10-18 ja Pelican Töölössä myös lauantaisin klo 10-15.

Pyydä tarjous

Pienvarasto on paras tapa ratkoa säilytysongelmat. Tulet yllättymään, kuinka paljon tavaraa minivarastoon mahtuu. Minivarastossa tila otetaan käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla. Minivarastojen säilytystila alkaa lattiasta ja päättyy kattoon. Huomioi jo tavaroita pakatessasi, että alimmaisten laatikoiden päälle tulee paljon painoa. Minivarastojen korkeus on jopa kolme metriä. Kattoon asti täytetty minivarasto on edullisin tapa hoitaa varastointi. Pelican Self Storagelta löytyy minivarastoja 1 neliömetristä 30 neliömetriin.

Minivarastoja löytyy moneen eri tarkoitukseen. 1-3 neliömetrin kokoiseen minivarastoon mahtuu esimerkiksi yli 10 muuttolaatikkoa, puutarhatuoli, ruohonleikkuri ja talvirenkaat. Pieneltä vaikuttavaan varastotilaan saa siis mahdutettua yllättävän paljon tavaraa. Hieman suurempi minivarasto on kooltaan 3-5 neliömetriä, ja sinne mahtuu jo 20-40 muuttolaatikkoa, lepotuoli, sohva ja lasketteluvarusteet.

Pyydä tarjous

Kysy neuvoa oikeankokoisen minivaraston valintaan

Pelican Self Storagen asiakaspalvelu osaa neuvoa parhaiten, kuinka pieneen minivarastoon tavarasi mahtuvat. Näin et turhaan hanki liian isoa minivarastotilaa. Pienempi säilytystila tulee aina edullisemmaksi. Varastotilojen vuokraamisen lisäksi voit ostaa Pelican Self Storagelta myös laadukkaat pakkaustarvikkeet, kestävät pahviset muuttolaatikot, vahvat teipit ja kuplamuovia, muovisäkkejä ja kiristekalvoa.

Pelican Omavarastot sijaitsevat Lauttasaaressa, Töölössä ja Ruoholahdessa

Pelican Self Storagen varasto sijaitsee Lauttasaaressa Vattuniemenkatu 20, 00210 Helsinki. Varastoon pääsee joka päivä klo 05.30-24 välisenä aikana ja sopimuksen mukaan myös aukioloajan ulkopuolella. Osaava henkilökuntamme on paikan päällä myymälässä arkisin klo 10-18. Katso tarkemmat tiedot tästä

Pelican Self Storagen toinen varastokeskus sijaitsee Helsingin Töölössä, osoitteessa Mannerheimintie 102, 00100 Helsinki. Minivarastoon pääsee 5:30-24 välillä. Henkilökunta palvelee sinua osoitteessa arkisin klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Katso tarkemmat tiedot tästä

Pelican Self Storagen kolmas minivarasto sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa, osoitteessa Köydenpunojankatu 15, 00180 Helsinki. Minivarastoon pääsee 5:30-24 välillä. Henkilökunta palvelee sinua osoitteessa  Vattuniemenkatu 20, 00210 Helsinki. Katso tarkemmat tiedot tästä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous varastosta

Ota yhteyttä!

Täytä yhteystietosi, valitse kohde, kerro meille varastointitarpeestasi ja lähetä yhteydenottopyyntö. Olemme sinuun pian yhteydessä!

Tällä lomakkeella voit myös kysyä lisätietoja, jos et löydä täältä etsimääsi tietoa sivuiltamme

Ota yhteyttä

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén