Myyntiedustaja arvostaa joustavuutta

Sales Support Finland Oy:n myyntiedustaja Anu Nöthen on lopettelemassa työviikkoa Pelican Storagen varastolla. Nöthen pakkaa tuote-esitteitä ja -näytteitä valmiiksi seuraavan viikon asiakastapaamisia varten.

Myyntiedustajan työ on liikkuvaa. Nöthen käy pääkaupunkiseudun alueen ruokakaupoissa esittelemässä uutuustuotteita kauppiaille ja osastovastaaville. Tukikohtana toimii Pelicanin itsepalveluvarasto, josta on tullut elintärkeä osa Nöthenin arkea.

”Auto on meidän toimisto. Elämä ilman varastoa olisi ihan katastrofaalista. Helpottaa ihan hirveästi, kun voi tulla ja mennä milloin haluaa”, hän kertoo.

Elämä ilman varastoa olisi ihan katastrofaalista. Helpottaa ihan hirveästi, kun voi tulla ja mennä milloin haluaa.

Sales Supportilla ei ole omaa varastoa vaan jokaisesta tuotealueesta vastaavalla myyntiedustajalla on käytössään Pelicanin itsepalveluvarasto, jossa tavaroita säilytetään. Samassa Pelicanin toimipisteessä sijaitsee Nöthenin varaston lisäksi kahden muunkin tuotealueen varastot.

”Tilojen joustavuudella on hirveän suuri merkitys. Otin täällä puheeksi, että edellinen, yhdeksän neliön kokoinen varastoni alkoi käydä pieneksi. Heti kun sopiva tila vapautui, niin Pelicanin henkilökunta soitti meille päin, että saisivatko he antaa tämän käyttööni. Ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa henkilökunnasta. He hoitavat hommansa äärettömän hyvin.”

Täällä on hyvä henkilökunta, tilat ovat siistit ja kaikki toimii. En kyllä ihan hevillä suostuisi tätä vaihtamaan!

Vastaanoton henkilökunta ottaa myös tarvittaessa postin tai lähettien lähetyksiä vastaan. Asiakaskäyntejä on Nöthenin kalenterissa parhaimmillaan viisi–kuusi päivässä, joten palvelulle on iso tarve.

”Joskus posti saattaa soittaa, että hei, olisi lähetys sinulle, niin voi sanoa, että siellä on Pelicanin henkilökunta paikalla, jätä paketti heille. En millään ehtisi itse vastaanottamaan lähetyksiä.”

Nöthenin mukaan itsepalveluvarastolle on helppo tulla. Hän kiittelee tarjolla olevia monipuolisia apuvälineitä, kuten kärryjä, jotka helpottavat tavaran siirtelyä. Pieni mutta merkittävä helpotus arkeen on myös myös pahvin ja muoviroskan vastaanotto. Pakkausmateriaalit on helppo hävittää ulkona sijaitseviin astioihin sen jälkeen, kun tavarat on saanut purettua varastoon.

”Täällä on hyvä henkilökunta, tilat ovat siistit ja kaikki toimii. En kyllä ihan hevillä suostuisi tätä vaihtamaan!” Nöthen päättää.

4 stars

8.9 of 10. Based on 75 reviews on Trustpilot

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Written by Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Written by Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Written by Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Written by Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Written by Sari Nystén