Yksi pieni kertomus vesivahingosta

Oli maanantaiaamu elokuussa, kun Helsingin alueen Nuorisosäätiön isännöitsijä Marita Åberg kuuli ikävän uutisen. Laajasaloon juuri valmistuneessa uudessa kerrostalossa oli sattunut iso vesivahinko. Kymmenen ihmistä joutui evakkoon.

First things first. Aliurakoitsija majoitti seitsemän ihmistä sijaisasuntoon, kaksi ei tarvinnut sijaisasuntoa ja yksi purki vuokrasopimuksen.

Mutta entäs tavarat?

Kolme asukasta tarttui vakuutuksen tarjoamaan mahdollisuuteen käyttää pienvarastotilaa.

”Soitin Pelicanille, koska heillä oli Herttoniemessä säilytystila. Ei tarvinnut arpoa asiaa kenenkään kanssa ja odottaa takaisinsoittoa vaan sain heti kiinni henkilön, joka otti homman omakseen”, Åberg kertoo.

Vesivahinko oli tapahtunut viikonloppuna ja isännöitsijä kuuli asiasta maanantaiaamuna. Tiistaina Pelican oli ottanut tavaroiden muuttoprosessin haltuunsa. Torstaihin mennessä myös sijaisasunnot olivat järjestyneet.

”Heillä kaikki sujui mutkattomasti ja saimme välittömästi asiantuntevaa palvelua. Ei tavallisella ihmisellä esimerkiksi ole käsitystä, kuinka paljon eri tavaramäärille tarvitsee varastotilaa. Pelicanilla tiedettiin heti, kuinka paljon yksiön tai kaksion tavarat vievät varastossa tilaa.”

Åberg on käyttänyt Pelican Self Storagen palveluja kerran aiemminkin, kun Espoossa yksi heidän kiinteistöistään ei valmistunut ajoissa.

”Kaikkein tärkeintä minulle näissä tapauksissa on se, miten paljon Pelicanin käyttö helpotti omaa työtämme. Meillä oli tilanteessa muutakin tekemistä, ja he ottivat tämän asian kokonaan hoitaakseen”, Åberg tiivistää omat kokemuksensa pienvarastojen käytöstä.

Tutustu Pelican Self Storagen ratkaisuihin, joilla saat lisää tilaa kotiisi.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén