Pienvarastojen etu yrityksille on joustavuus – mitä se käytännössä tarkoittaa?

Yhä useampi yritys haluaa toimia joustavasti. Sen sijaan, että tilaa ostettaisiin omaksi, vuokrataan tila pienvarastosta. Näin sanoo Pelican Self Storagen Suomen maajohtaja Jussi Tolvanen Kauppalehden haastattelussa.

Tolvasen mukaan pienvarastojen markkina yrityskäytössä on Suomessa vielä alkutekijöissään. Olettamus perustuu muissa maissa, etenkin Yhdysvalloissa, nähtyyn kehitykseen.

Varsinkin aloittaville yrityksille on tärkeää, että säilytystilan vuokra-aikaa ja kokoa voi muuttaa nopeasti. Jussi Tolvanen kertoo kuusi esimerkkiä siitä, miten yhtä hyvin pienet kuin suuremmatkin yritykset voivat hyödyntää pienvarastojen joustavaa palvelua.

Pelican Self Storagen päivystävä asiakaspalvelu ottaa vastaan lähetyksiä, jotka tarvittaessa viedään jopa säilytystilaan asti.
Osa yritysasiakkaista käyttää säilytystilaa tehtailta tulevien toimitusten purkamiseen, lähetysten pakkaamiseen ja tuotteiden kokoamiseen.
Maahantuojat ja muualla Suomessa toimivan yrityksen myyntiorganisaatiot haluavat pienvaraston hyvien liikenneyhteyksien varrelta.
Suuremmat yritykset säästävät myyjien aikaa, kilometrejä ja vaivaa hajauttamalla varastotilojaan yhden keskusvaraston sijaan.
Sesonkiluonteista toimintaa harjoittaville yrityksille pienvarasto voi olla ratkaisu muuttuviin tilatarpeisiin. Tarpeet voivat vaihdella esimerkiksi vuodenaikojen mukaan.
Jotkin yritykset vuokraavat säilytystilaa sellaiselle tavaralle, jota ei päivittäin tarvita toimistolla. Tällöin vapautuu tilaa uusille työntekijöille.

Yritysasiakkaiden osuus Pelicanin vuokraamista pienvarastoneliöistä on reilut 20 prosenttia, ja sen odotetaan nousevan jatkossa.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

Jussi Tolvasen haastattelu julkaistiin 5.9. Kauppalehdessä (Leena Filpus / (Lauri Olander, kuvat).

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén