Pelican Viikin avajaistapahtuma käynnisti kevään ja toi hymyn huulille

Pelican Viikin avajaistapahtumassa nähtiin Muumien lisäksi noin 600 vierasta ja lähemmäs sata nelipyöräistä. Ei autoa vaan lastenvaunua. Viikkiläisillä on nyt oma Pelican kävelymatkan päässä.

Muumit, taikuri, ilmapallotaiteilija ja mahdollisuus ottaa kasvomaalaus olivat vahvasti pikkuväen mieleen. Tapahtuman aikana oli mahdollisuus myös kierrellä ympäri Pelicania, ratkoa leikkimielisiä tehtäviä ja tutustua varastotiloihin. Pelicanin tilat saivat jälleen kerran kiitosta siisteydestään ja pirteän vihreästä värimaailmasta.

Pelican on ylpeä laadukkaista pakkausmateriaaleistaan. Ne saivatkin sekä lasten että aikuisten huomion muun muassa laatikko-tetristä pelaillessa.

Me pelicanilaiset haluamme lämpimästi kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita. Oli hienoa tutustua viikkiläisiin ja muihin lähiseudun asukkaisiin. Autamme mielellämme kaikissa varastointiin liittyvissä asioissa. Aurinkoa kevääseen ja toivottavasti nähdään pian!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén