Pelican Self Storage ja Muuttohaukat laajentavat yhteistyötään – asiakkaalle helpoin mahdollinen muuttokokemus

Säilytyspalveluja tarjoava Pelican Self Storage ja Muuttohaukat ovat aloittaneet yhteistyön, joka tarjoaa muuttaville asiakkaille helpompia ja nopeampia kokonaisratkaisuja. Asiakkaat saavat myös kummaltakin yritykseltä alennusta normaalihinnoista.

Yhteistyö on alkanut tänä keväänä Turussa ja laajenee nyt pääkaupunkiseudulle.

”Lähdimme kehittämään tätä yhteistyötä asiakkaiden näkökulmasta. Pystymme antamaan heille entistä tarkemman kustannus- ja aikatauluarvion”, Muuttohaukkojen Varsinais-Suomen aluepäällikkö Hannu Saarni sanoo.

Pelican Self Storagen Turun Itäharjun ja Länsikeskuksen kohdepäällikkö Juha Heinonen korostaa, että asiakas saa yhtenäisen kokemuksen muuton alusta loppuun.

”Asiakkaalle tämä yhteistyö näkyy nimenomaan kokonaispalveluna”, hän sanoo.

”Pelicanilla on vankka kokemus siitä, minkäkokoinen säilytystila missäkin tapauksessa tarvitaan. Meillä taas on vastaava kokemus siitä, kuinka kauan muutto kestää. Kun tiedämme, mistä lähdetään ja mihin varastoon mennään, pystymme antamaan arvion siitä, miten kauan prosessi kestää ja mitä se maksaa”, Saarni kertoo.

Saarnin mukaan Pelican-yhteistyön myötä tavaroiden varastointi on erityisen nopeaa. ”Kun meillä on yksi asiantunteva yhteistyökumppani, tunnemme etukäteen osoitteet, sisäänkäyntiväylät ja kulkemisen sisällä säilytystiloissa.”

Juha Heinonen näkee asian samalla tavalla säilytystilan näkökulmasta.

”Tiedämme etukäteen, että Muuttohaukkojen auto on tulossa ja tiedämme, mihin tavarat menevät. Jos asiakas tekee ensi kertaa sopimuksen meillä, tavarat menevät parhaimmillaan jo sisään sopimusta tehtäessä.”

Hannu Saarni korostaa ammattitoimijoiden luotettavuutta, turvallisuutta ja asiantuntemusta. Pelicanin Juha Heinonen vahvistaa: ”Se on vauhdikasta toimintaa, kun on ammatti-ihmiset kummassakin päässä. Ylimääräistä aikaa ei menee seisoskeluun ja ihmettelemiseen.”

Muuton tehostamiseksi Pelican Self Storagen toimipisteistä löytyvät pahvilaatikot ja muut pakkaustarvikkeet, sohvan ja sängyn suojapussit, nokkakärryt ja kuljetusvälineet. 

Pelicanin asiakkaat saavat Muuttohaukoilta jopa 20 prosentin alennuksen muuttopalveluista. Pelican tarjoaa Muuttohaukkojen asiakkaille 39 euron edun.

Muuttohaukat toimii valtakunnallisesti. 25-vuotiaalla yrityksellä on kiinteät toimipisteet Turussa, Vantaan Kaivokselassa ja Hyvinkäällä.

Pelican Self Storage on Pohjoismaiden johtava itsepalveluvarastoinnin toimija, joka tarjoaa säilytystilaa yksityis- ja yritysasiakkaille.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén