Mies, näin pidät vaatekomerosi siistinä: 5 neuvoa äijille

KonMari, declutter, degrowth: naistenlehtien ja sisustusblogien huttua, ei kiinnosta minua. Näin saattaa moni mies ajatella tavaranjärjestelyn uusista trendeistä.

Mutta nykymaailmassa on turha hirttäytyä kiinni vanhanaikaisiin sukupuolirooleihin. Amerikkalaiset ammattijärjestäjät Justin Klonsky ja Erin Kelly antavat 5 vinkkiä, joilla miehen komero pysyy helpommin hallittavana ja arki helpottuu taas rahtusen verran.

1 Määrittele tyylisi
Miehet saattavat olla naisia epävarmempia siitä, mikä heidän pukeutumisprofiilinsa on. Jos mietit hetken, mitä ihan oikeasti yleensä pidät päällä työssä ja vapaa-ajalla, voit hankkiutua muista vaatteista eroon ja keskittyä pukeutumisesi ytimeen. Jos tyyli vaihtelee usein, käy vaatekomero läpi kerran pari vuodessa.

2 ”Muistovaatteet” erillisiin laatikoihin
Miehille tuppaa jäämään komeroihin urheilujoukkueiden ja –tapahtumien muistopaitoja ja –lippiksiä tai muita nostalgisia vaatekappaleita. Jos et pidä niitä päälläsi, ne voi hyvin säilyttää erillisessä laatikossa.

3 Vuodenajat huomioon kenkähyllyllä
Kesäkenkien siivoaminen syksyn ja talven tullen pois eteisestä tai kenkähyllyiltä on muutaman minuutin urakka. Sama juttu toisin päin pätee kevään saapuessa. Turhat kengät laatikkoon ja suljettuun komeroon tai muualle varastoitavaksi: pienellä vaivalla saat eteisen siistiksi ja tilavammaksi.

4 Myös vaatekomero uuteen järjestykseen vuodenaikojen mukaan
Kun vuodenajat vaihtelevat, on pieni vaiva siirtää ajankohtaan sopivat vaatteet paremmin esille ja muut alahyllyille, jos komerossa on tilaa. Jos vaatekomero on pieni, erillinen laatikointi ja varastointi on taas vahva vaihtoehto.

5 Vaatteille hengitystilaa
Komero on siistimmän näköinen, mutta ennen kaikkea helppokäyttöisempi, kun hengarissa roikkuvien vaatteiden välissä on vähän ilmaa. Turhat vaatteet kierrätykseen tai erilleen varastoitaviksi.

Edellä mainitut vinkit sopivat kenelle tahansa miehelle. Jos olet pienehkössä asunnossa asuva mies, joka panostaa vahvasti pukeutumiseen ja ostaa paljon vaatteita, erillinen varastotila on yksi vaihtoehto vuodenaikoihin sidottujen vaatteiden säilyttämiselle.

Tästä voit lukea alkuperäisen jutun.

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén