Lämpötilan vaihtelu tai kosteus saattavat tuhota tavarasi – näin varastoit oikein

Pelican Self Storagen varastoja pidetään tarkoitukseensa juuri sopivassa lämpötilassa. Varastotiloissa lämpötila pidetään talvellakin vähintään +12 asteessa. Tavaroita on mukava tuoda ja hakea, kun saa tehdä työn hieman huonelämpötilaa viileämmissä olosuhteissa.

Pelicanilla asioidessa ei kuitenkaan tarvitse palella. Kylmävarastoista, joissa lämpötila seuraa ulkolämpötilaa, ei ole välttämättä kovin miellyttävä viedä ja hakea tavaroita, jos ulkona on paukkupakkaset.

Kaikissa Pelicanin toimipisteissä on koneellinen ilmanvaihto ja lämpötilaa tarkkaillaan aktiivisesti. Voit siis varastoida tavarasi huoletta ja ilman pelkoa, että tavarasi homehtuvat, ruostuvat, puuosat turpoavat ja maalipinnat halkeilevat tai materiaalit haurastuvat. Pelicanissa varastoitavat tavarat eivät myöskään pääse alttiiksi suoralle auringonvalolle, joten haalistumisvaaraa ei ole, kertoo kymmenen vuotta varastointialalla toiminut Pelican Self Storagen aluepäällikkö Markus Pentikäinen.

Pelican Self Storagen lämpimissä varastoissa voit huoletta säilyttää muun muassa nämä tavarat vahingoittumattomana:

- Matot, patjat, vuodevaatteet, terassikalusteiden pehmusteet
- Lastenvaunut, autoistuimet, kantokopat
- Puiset kalusteet
- Elektroniikka ja työkalut
- Tärkeät asiakirjat, valokuvat, kirjat ja taide
- Vaatteet
- Polkupyörät ja muut harrastusvälineet

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!
Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén