Kauppalehti: Pienvarastot vahvassa nousussa

Pienvarastojen kasvulukuihin pääsee vain harva toimiala, kertoo perjantain Kauppalehti. Lehden mukaan pienvarastoala tuplaa itsensä viiden vuoden välein.

Pelican Self Storagen maajohtaja ja Pienvarastoyhdistyksen puheenjohtaja Jussi Tolvanen kertoo artikkelissa, että uusia varastoja perustetaan lisää kasvaviin kaupunginosiin. Eurooppalaisittain ahtaat asunnot vaivaavat suomalaisia maamme kasvukeskuksissa, ja pienten lasten vanhemmista kaksi kolmannesta sanoo, että kodissa on liian vähän tilaa tavaroille. Pienvarastoyhdistyksen teettämän tutkimuksen mukaan puolet suomalaisista kokee elävänsä ahtaasti liiallisen tavaramäärän takia.

”Ihmiset haluavat elää väljemmin, ja yhä useampi haluaa löytää tavaroilleen säilytyspaikan kodin ulkopuolelta”, Tolvanen sanoo. Erilliset säilytystilat tarjoavat ratkaisun, kun tavaramäärä kasvaa ja neliöt pienenevät.

Säilytystilojen pitkäaikainen käyttö muutto- ja remonttitarpeiden lisäksi on Suomessa entistä normaalimpaa, Tolvanen sanoo Kauppalehden jutussa. Ruotsissa vuokravarastojen käyttö on Suomeen verrattuna liki kaksinkertaista ja USA:ssa miltei 40-kertaista.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

Kauppalehden juttu

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén