Kalastusvälineiden lista on miltei loputon - näin varastoit ne erikseen, ja vaimo kiittää

Erilaisia kalastukseen liittyviä välineitä tuppaa kertymään vuosien saatossa kodin nurkkiin ja varastotiloihin. Kalastus on siinä mielessä mielenkiintoinen harrastus tai jopa elämäntapa, että uusia entistäkin parempia ”salaisia aseita” hankitaan säännöllisesti vanhojen varmojen pyyntivehkeiden oheen. Kaveriporukoiden kalastusretkeen liittyy välillä jopa kilpavarustelua siitä, kenellä on tuoreimmat uutuudet käytössään.

Kalastusta voi menestyksekkäästi harrastaa Suomessa läpi vuoden, ja se näkyy myös kalastustarvikkeiden ja -varusteiden määrässä. Joskus on jopa kuultu puhuttavan kalamiehen tai -naisen parisuhteen olevan koetuksella, kun kalastustarvikkeita lojuu väärissä paikoissa tai ne nappaavat turhan paljon tilaa kodin varastokapasiteetista.

Esimerkiksi talvikalastukseen liittyvät varusteet ovat tilasyöppöjä: pilkki- ja kelluntahaalarit, pilkkijakkarat, talvikalastussaappaat, kairat ja vieherasiat, talviverkot, iskukoukut, sukset... Keväällä alkaa siika-, taimen- ja haukikausi, jolloin tarvitaan erilaisia settejä vapoja, keloja ja vieheitä puhumattakaan siitä, että veneilyvarusteet perämoottorista pelastusliiveihin pitää olla helposti saatavilla.

Kesän lomakaudella on mukavaa jigitellä ja uistella vaikkapa ahventa ja kuhaa. Mökkiympäristössä verkko- ja katiskakalastus ovat mukavan leppoisaa puuhaa. Syksyllä sitten onkin kalavesien viilennettyä isojen haukien ja taimenen syyssesonki.

Pelicanin pienvarastot tarjoavat oivan ratkaisun kalastusvälineiden turvalliseen säilytykseen ympäri vuoden sinua lähellä. Jatkuva säilytys mahdollistaa sen, että voit tuoda ja hakea kalastusvälineitäsi aina kulloisenkin kalastussesongin mukaisesti. Kesäajaksi pilkkivarusteet säilöön, ja kesäkauden vavat, kelat ja vieheet Pelicanin pienvarastoon talvisäilöön. Näin välineesi pysyvät hyvässä kunnossa ja tiedät aina missä mitkäkin kalastustarvikkeet ovat. Kotona vapautuu myös lisää varastotilaa arjen pyörittämiseen, ja se voi olla hyvä asia myös perhesovun kannalta.

Esimerkiksi kaikkia näitä tarvikkeita ja varusteita voi hyvinkin löytyä kalamieheltä ja -naiselta:

-Kelluntahaalari
-Pelastusliivejä
-Pilkkihaalari
-Kesä- ja talvikalastussaappaat
-Kahluuhousut ja kalastusliivit
-Kalastuspäähineet ja -käsineet
-Kalastustakit, -housut ja -paidat
-Useita eri pituisia ja painoisia sekä eri jäykkyyksillä ja kiinnityksillä olevia vapoja erilaisiin käyttötarkoituksiin: heitto- ja perhokalastukseen, vetouisteluun, avokela-, hyrräkela- ja umpikelakäyttöön sekä pilkkimiseen ja onkimiseen
-Useita erilaisia keloja eri käyttötarkoituksiin
-Useita erilaisia siimoja kalastusmuodosta riippuen
-Runsas määrä uistimia, pilkkejä ja perhoja eri kalalajeja ja kalastusmuotoja varten
-Viehepakkeja, -rasioita ja -laukkuja
-Pilkkireppu
-Vapaputkia
-Runsas määrä pientarvikkeita kuten koukkuja, perukkeita, renkaita ja lukkoja
-Kalahaavi
-Nostokoukku
-Sumppu
-Puukot, veitset, pihdit, kalavaaka ja muita työkaluja
-Taskulamppu ja muita valaistusvälineitä
-Useita eri käyttötarkoitukseen soveltuvia kalaverkkoja
-Venekalastukseen liittyviä tarvikkeita kuten pienperämoottorit, polttoainekanisterit, kaikuluotoimet sekä muita kalastuksessa käytettäviä elektronisia laitteita
-Katiskoja
-Jääkaira ja naskalit

Tutustu Pelican Self Storagen säilytysratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén