Joustavuus on päivän sana: Tätä kaikkea hyötyä yritykselle on pienvaraston käyttämisestä

”Minulla on pelkästään positiivisia kokemuksia Pelicanin toiminnasta, luotettava ja laadukas paikka”, tiivistää reilun vuoden pienvarastopalveluja käyttänyt vastaava tuottaja Jari Hakkarainen Stream Media –yrityksestä.

Stream Media kuvaa, taltioi ja lähettää livenä netissä liikkuvaa kuvaa. Pelican Self Storagella yritys säilyttää keikkakalustoaan, kuten videokameroita, miksauslaitteita ja kamerajalustoja.

Pelican lupaa joustavaa palvelua, ja Hakkarainen allekirjoittaa lupauksen.

”Sinne on helppo mennä, pääsen ajamaan autolla sisään, ja aukioloajat ovat sopivat. Lisäksi jos tilaan jonkin paketin jostain päin maailmaa, voin käyttää heidän vastaanottopalveluaan”, Hakkarainen kertoo.

Millaisia tarpeita pienvarasto täyttää?

Pelican Self Storage on Suomen johtava säilytysratkaisujen tarjoaja, jolla on pitkä kokemus yhteistyöstä erilaisten yritysten kanssa.

Millaisiin yritystarpeisiin Pelican Self Storage vastaa?

1 Tarvitset lisää tilaa
Jos omat säilytystilasi ovat täynnä, löydät aina lisää tilaa paikallisesta Pelican Self Storagesta.

2 Tarvitset käsivaraston tai noutopisteen
Käytä Pelican Self Storagea, kun tarvitset helppokulkuista ja keskeisellä paikalla sijaitsevaa tilaa. Voit säästää aikaa hakemalla tavarat esimerkiksi matkalla asiakaskäynnille.

3 Tarvitset turvallisen tilan arkistolle
Pidä tilaa vievä arkistomateriaali turvassa mutta silti aina helposti käytettävissäsi ja vapauta lisätilaa toimistostasi. Tilamme ovat kuivia, siistejä ja lämmitettyjä. Niissä pidät varmassa tallessa myös kaikkein luottamuksellisimmat asiapaperit.

Pelican Self Storagen yrityspalvelut vastaavat ennen kaikkea yhteen perustarpeeseen: yritykset haluavat toimia joustavasti. Oman tilan ostamisen sijaan yhä useammalle yritykselle on käytännöllisintä vuokrata varastotila, jota voi käyttää vaihtelevien tarpeiden mukaan.

Pelican tarjoaa yritysten käyttöön seuraavia etuja:

Oman valinnan mukaan 1-160 neliömetriä varastotilaa.
Palvelun käytön voi helposti ja nopeasti lopettaa.
Varastotilan kokoa voi helposti ja nopeasti vaihdella.
Pelican Self Storagen henkilökunta voi niin sovittaessa ottaa tavaraa vastaan asiakkaan puolesta.
Kaikissa tiloissa on kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä.
Jokaisella asiakkaalla on henkilökohtainen säilytystila omilla avaimilla ja kulkukoodilla
Jokaisessa Pelican-toimipisteessä on katettu lastausalue.
Kaikki kiinteistöt ovat siistejä, lämmitettyjä ja turvallisia. Tilat ovat valaistuja, nykyaikaisia ja korkealaatuisia.
Peräkärryn saa lainaan ilmaiseksi.

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

Oletko kiinnostunut tutustumaan säilytystilaratkaisuihin? Ota yhteyttä!

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén