Helppo käyttää, miellyttävä tulla: yrittäjä suitsuttaa Pelicania

”Hirveän siisti ja hyvä ilmastointi: tänne on miellyttävä tulla.” Tämä oli helsinkiläisen Liisa Skurnikin ensi vaikutelma, kun hän alkoi käyttää varastotilaansa Pelican Self Storagen Herttoniemen-toimipisteessä.

Skurnik omistaa kynsistudion, joka toimii Helsingin keskustan Stockmannilla. Nail Care Lis oy –yritys tarjoaa manikyyri- ja pedikyyripalveluja, muun muassa rakennekynsiä, geelilakkauksia ja manikyyrejä eli käsihoitoja.

Työssä käytettävät materiaalit pölyävät ja niissä on voimakas tuoksu, joten tiloissa käytetään ilmanpuhdistajia. Koska niitä ei ole käytännöllistä varastoida kotona, Skurnik päätti ottaa käyttöön Pelicanin pienvaraston. Hän säilöö varastossa myös erilaista messutavaraa, kuten roll upeja eli kannettavia kuvatelineitä ja manikyyripöytiä.

”Soittelimme mieheni kanssa eri firmoihin, ja Pelicanilta tuli heti hieno vastaanotto, he ottivat aktiivisesti meidän yrityksemme hoitoonsa”, Skurnik kertoo.

Skurnik kehuu Pelicanin käyttökokemuksen helppoutta.

”Jos vaikka sataa, autolla pääsee sisään asti, ja siellä odottavat kaikki välineet, nokkakärryt ja muut tarvittavat. Tulla ja mennä saa vapaasti, eikä tarvitse erikseen soitella.”

Skurnikin Vuosaaren-kodissa on tulossa maaliskuussa 6-7 viikon mittainen remontti. Kodin irtaimiston osalta Skurnikilla on jo nyt valmis suunnitelma.

”Se on ehdottomasti Pelican.”

Tutustu Pelican Self Storagen yrityksille tarjoamiin ratkaisuihin.

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén