”Hei, yrittäjä: näin varastoit tavarasi mahdollisimman helposti”

Jos oman yrityksen varastointitilat ovat liian pienet tai niitä ei ole, varastoinnin voi hoitaa helposti ja joustavasti Pelicanilla. Toimipisteitä on yhteensä viisitoista ja niissä on kaikkiaan yli 8000 eri kokoista säilytystilaa. Pelican-perheen uusin tulokas sijaitsee Viikissä.

Vuokravarasto sopii hyvin yrittäjille, joilla ei ole varsinaista toimitilaa ja toiminta tapahtuu esimerkiksi kotoa käsin. Pelicanilla on asiakkaina esimerkiksi rakentamista, remontointia ja maahantuontia harjoittavia yrityksiä. Osa yritysasiakkaista käyttää säilytystilaa tehtailta tulevien toimitusten purkamiseen, lähetysten pakkaamiseen ja tuotteiden kokoamiseen.

”Suomessa yritysten osuus Pelicanin toiminnasta on vasta reilu viidennes, mutta Ruotsissa jo noin 30 prosenttia. Britanniassa yritysasiakkaiden osuus on yli 40 prosenttia ja siellä varsinkin verkkokauppa vauhdittaa varastokysyntää”, kertoo Pelicanin maajohtaja Jussi Tolvanen.

Lue Kauppalehden artikkeli 14.4.2018 Verkkokaupan vyöry vaikuttaa: varastohotellien käyttö kasvaa.

Varaston kokoa voi vaihtaa joustavasti tarpeen mukaan eikä tarvitse maksaa turhasta tilasta. Joskus yrittäjä tarvitsee kymmenen neliömetriä, mutta seuraavana kuukautena kenties selvästi vähemmän. Sopimuksen voi myös irtisanoa helposti, mikäli säilytystarve lakkaa. Pelicanissa ei myöskään tarvitse maksaa vuokravakuuksia, joten sekin raha on käytettävissä itse yritystoiminnan pyörittämiseen.

Yrityksille tarjotaan myös lähetysten vastaanottopalvelua, jossa Pelicanin henkilökunta vastaanottaa yritykselle saapuvat paketit ja toimittaa ne vuokravarastoon. Tämä helpottaa yrittäjän arkea, kun ei tarvitse sitoa henkilökuntaa tai aikaa toimitusten vastaanottamiseen varastolla.

Tutuksi tulleiden pienvarastojen lisäksi Pelican Viikissä on paljon autotallimaisia varastoja, joiden eteen pääsee ajamaan omalla autolla. Nämä drive up -varastot ovat erityisen käteviä, jos on tarvetta käydä usein purkamassa ja lastaamassa tavaraa.

Katso tästä mistä löytyy sinua lähin Pelican Self Storage.

Lue suukirurgian yrittäjästä, joka säilyttää Pelicanilla yrityksensä luottamuksellisia papereita.

Lue Helsingin Stockmannilla toimivan kynsistudioyrittäjän Liisa Skurnikin kokemukset varastoinista Pelicanilla.

4 stars

8.9 / 10. Perustuu 75 arvosteluun Trustpilotissa

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Tekijä Jaana

Erinomainen palvelu

5 stars

Loistava palvelu erittäin selkeällä konseptilla

Tekijä Ville

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Tekijä Heidi Tanttu

Hyvin toimi! :)

5 stars

Erinomainen palvelu, homma toimii hyvin. Varastotila erittäin lähellä kotia ja pääsy oli aina kun tarvitsi. Varaston sai heti käyttöön ilman odotusta ja myös hävinneen pin-koodin helposti. Suosittelen

Tekijä Jari Jaanto

Toimiva konsepti ja ystävällinen henkilökunta!

5 stars

Säilytin tavarani yli vuoden ajan Konalan Pelican Storagessa. Varastoja on eri kokoisia kunkin tilanteen ja tarpeen mukaan valittavana. Varastoihin on helppo viedä tavaroita samoin kuin noutaa, omilla avaimilla se tapahtuu melkein milloin tahansa. Tilat ovat siistit, apuvälineitä löytyy tavaroiden siirtämiseen, tiloissa on siisti vessa ja kahvikupposenkin saa toimistosta sen aukioloaikoina. Toimistossa on myytävänä myös pakkaustarvikkeita. Henkilökunta on todella ystävällistä ja aina valmiita auttamaan! Voin lämpimästi suositella!

Tekijä Sari Nystén