Yrityksille | Pelican Self Storage

TEE TILAA KASVULLE

Laajenna liiketoimintaasi lisätilan avulla ja paranna yrityksesi tehokkuutta omiin tarpeisiisi räätälöidyillä säilytysratkaisuilla.

Why Pelican for Business Storage

TAVAROIDEN VASTAANOTTO

Osana säilytysratkaisujamme henkilökuntamme voi vastaanottaa tavarantoimituksia puolestasi.

TURVALLINEN VARASTOINTI

Kaikissa toimipisteissämme on ympärivuorokautinen videovalvonta.

KÄYTÄ SILLOIN, KUN HALUAT

Voit käyttää varastoasi klo 5.30–24.00.

LYHYT IRTISANOMISAIKA

Voit irtisanoa varaston lyhyellä varoitusajalla.

DRIVE UP - VARASTO

Voit ajaa auton tai pakettiauton suoraan varaston ovelle, joten lastaaminen ja purkaminen on nopeaa ja helppoa.

JOUSTAVUUS

Jos tarvitset enemmän tai vähemmän tilaa, voit vaihtaa varaston kokoa ilman lisämaksua.

Tavaroiden varastointi ja nouto useassa eri paikassa

Tarvitseeko yrityksesi myyntihenkilöstö paikallista säilytystilaa? Jos yritykselläsi on liikkuvaa myyntihenkilöstöä, Pelicanilta voi vuokrata useassa eri paikassa toimivan säilytysratkaisun, joten yritykselläsi voi olla useita pienempiä varastoja Pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Monen pienen varaston ratkaisu säästää myyntihenkilöstön kallista aikaa, kun autossa vietettävät tunnit vähenevät merkittävästi.

Vuokrasopimuksemme voi päättää helposti, ja voit aina valita pienemmän tai suuremman varastotilan, joten et koskaan maksa turhasta tilasta. Näin saat yrityksellesi säilytystilaratkaisun, joka on sekä paikallinen että joustava.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme tarjoaa ensiluokkaista palvelua ja huolehtii tavaroidesi vastaanottamisesta. Näin yrityksellesi jää enemmän aikaa keskittyä asiakkaisiin. Monessa eri paikassa sijaitseva säilytysratkaisu sopii erinomaisesti yrityksille, joilla on liikkuvaa myyntihenkilöstöä, jonka on noudettava tuotteita varastosta tai säilytettävä varastossa paljon näytteitä tai tuotteita.

Pyydä tarjous

VERKKOKAUPAT JA MYYMÄLÄT

Omistatko verkkokaupan tai pienen myymälän, mutta sinulta puuttuu säilytystilaa? Pelican-vuokravarasto on helposti käytettävissäsi joka päivä klo 5.30–24.00. Varastot ovat puhtaita ja kuivia, ja niitä voi käyttää pakattavien toimitusten varastona. Ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa voit sopia toimitusten vastaanotosta ja myöskin noudoista, jolloin voit itse keskittyä tuottavampiin töihin. Voit vaihtaa varastoa tarpeittesi mukaan, joten et maksa turhasta tilasta ja saat helposti lisää varastotilaa liiketoimintasi kasvaessa.

Lähetä soittopyyntö

ARKISTOINTI

Arkistot ovat tärkeitä, mutta ne vievät usein paljon tilaa. Lämmitetyissä varastotiloissamme voit säilyttää yrityksesi arkistoja ja muita harvemmin tarvitsemiasi tavaroita. Näin saat yrityksessäsi enemmän tilaa tärkeille asioille, esimerkiksi uuden työntekijän työpisteelle tai kokoustilalle, jossa tehdään uusia kauppoja. Varastotilamme ovat puhtaita, kuivia ja lämmitettyjä, ja kaikissa toimipisteissämme on kameravalvonta ja hälytysjärjestelmä, joten yrityksesi arkistot ovat turvassa.

Pyydä tarjous

KORJAUSAMMATTILAISET

Ammattilaisena tiedät, että jokaiseen työhön tarvitaan oikeat välineet. Onko sinulla vaikeuksia saada kaikki työkalut, välineet ja tarvikkeet mahtumaan pakettiautoosi? Pelicanilla on drive up -varastoja, joihin voit ajaa suoraan pakettiautolla. Lastaaminen ja purkaminen sujuu kätevästi, joten pääset nopeasti jatkamaan työtäsi. Voit käyttää varastoasi joka päivä klo 5.30–24.00.

Lähetä soittopyyntö

Find your Pelican

Enter your address or your city in the field below and find your nearest Pelican.

View all locations

Hesperian puisto
Mannerheimintie 40
00100 Helsinki

Find your unit Read more

Ruoholahti
Köydenpunojankatu 15
00180 Helsinki

Find your unit Read more

Vallila
Mäkelänkatu 62
00520 Helsinki

Find your unit Read more

Kilo
Kilonkartanontie 1
02610 Espoo

Find your unit Read more

Konala
Paperitie 5
00390 Helsinki

Find your unit Read more

Töölö
Mannerheimintie 102
00250 Helsinki

Find your unit Read more

Ala-Tikkurila
Härkävaljakontie 28
00750 Helsinki

Find your unit Read more

Tammisto
Sähkötie 12
01510 Vantaa

Find your unit Read more

Olari
Piispanmäentie 8
02240 Espoo

Find your unit Read more

Länsikeskus
Niitunniskantie 18 A5
20320 Turku

Find your unit Read more

Lauttasaari
Vattuniemenkatu 20
00210 Helsinki

Find your unit Read more

Itäharju
Kalevantie 11
20520 Turku

Find your unit Read more

Herttoniemi
Hitsaajankatu 8
00810 Helsinki

Find your unit Read more

5 stars

8.8 of 10. Based on 72 reviews on Trustpilot

Palvelu hyvää ja ammattitaitoista …

5 stars

Palvelu hyvää ja ammattitaitoista varsinkin Olarissa ja Kilossa. Todella kätevää että voi vuokrata isoa kärryä ilmaiseksi. Varastojen vuokraus helppoa ja joustavaa ( itse en ole vuokrannut, mutta ollut mukana kaverin vuokratessa) eikä hinnatkaan mitään kauheita ole lyhyessä vuokrauksesta, etuna sekin että ovat lämpimiä varastoja ja niihin voi mennä oman aikataulun mukaan.

Written by Katja Tuompo

Erinomainen palvelu!

5 stars

Olin asiakkaana pari vuotta sitten ja nyt uuden tilanteen tullen en miettinyt hetkeäkään, mihin varastoyritykseen vien tavarani. Pelicaanista olen aina saanut yksilöllistä ja erinomaista palvelua! Kiitos!

Written by Jaana

Helpoksi tehty palvelukokonaisuus!

5 stars

Kaikki sujui helposti ensimmäisestä kyselystä lähtien. Turvallista ja huoletonta. Hyvin mietitty kokonaisuus, jossa kaikki oli tehty asiakkaalle helpoksi ja loistavaa palvelua sai joka käänteessä. Suosittelen lämpimästi!

Written by Heidi Tanttu

Find us here

We have 13 locations in Helsinki Metropolitan Area and in Turku.